De Waard Tenten en hun kwaliteit

De Waard Tenten en hun kwaliteit

Ook zo benieuwd waarom De Waard tenten zo populair zijn? Wat maakt deze tent zo goed en waar kan ik hem voor gebruiken? Lees snel verder!

Wie wel eens is wezen kamperen moet deze tent wel eens gezien hebben. De grote degelijke tenten die als een huis staan. Het beige katoenen doek wat strak gespannen staat de branden in de zon op de camping in Frankrijk.

 

De waard tenten zijn een oer Nederlands product. Al 70 jaar lang maakt De Waard de beste tenten van Nederland. Ze zijn zo zeker van hun zaak dat zij de beste kwaliteit leveren dat je een levenslange garantie krijgt op de tent. De Waard tenten zijn stormvast, volledig waterdicht en enorm comfortabel. De tentdoeken worden in Nederland geproduceerd. Het maken van de tenten is ook enorm complex zo komt er bij elke tent ambachtelijk werk aan te pas wat je terug ziet in de kwaliteit van de tent.

 

De tenten zijn ideaal voor kampeer vakanties met bijvoorbeeld het gezin. Vier kinderen? Geen probleem! De Waard tenten hebben genoeg ruimte om een onbezorgde vakantie te hebben. Zelfs als het regent bieden De Waard tenten genoeg ruimte om droog te zitten. De Waard Velduil is bijvoorbeeld de ideale gezinstent.

 

De waard tenten zijn er natuurlijk ook in een kleinere uitvoering voor als je niet met het hele gezin gaat kamperen. De Waard Goudplevier is dan een ideale uitvoering. Deze tent is geschikt voor alle avonturen. Door de hoogte van 2 meter is hij hoog genoeg om in te staan. Verder heeft de tent geen aparte slaapruimte, maar heeft één ruimte voor leven en slapen.

 

Overtuigd van deze super kwalitatieve tenten? Bekijk hier dan ons ruime assortiment De Waard tenten!

de waard tent