Camelbak Chute Stainless Insulated Drinkfles - 600 ML - Paars (Fig)

21,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Camelbak Chute Stainless Insulated Drinkfles - 600 ML - Paars (Fig)

De Chute® drinkfles is er vanaf nu eveneens in Roestvrij Staal uitvoering. Deze vacuum fles zorgt dat je dranken wel 6 uur warm blijven en 24 uur koel. Koel kunnen deze flessen nog langer blijven als je wat ijsblokjes toevoegt aan de vloeistof. De Chute® Bottle heeft een grote vulopening om snel veel te kunnen drinken. Je kunt je dorst snel lessen. Draai de dop los en je kunt los gaan. De dop kan vastgezet worden op de deksel van de fles.


TURN – FLIP – GO!


Onderhoud van je Chute™ - De fles, deksel en dop kunnen gereinigd worden in het bovenste deel van de vaatwasser of gewoon even afwassen op de hand met warm zeephoudend water. Verwijder de deksel met dop voor het wassen.
Voor een intensievere reiniging voeg een hoeveelheid zeep of een lepel bleek toe een aan een glazen pot gevuld met water. Doe de deksel met dop en al daar in en schud het mengsel goed voor 30 seconden. Laat de onderdelen dan nog 15 minuten intrekken en spoel ze daarna goed af, waarna je ze laat drogen.

DRINK MEER Gezonde hydratatie was nog nooit zo gemakkelijk. Een recente studie toonde aan dat mensen 24% meer dronken met de Camelbak Bottle™.

B-P-A- en B-P-S VRIJ De Camelbak® Chute® is 100% BPA-vrij

GEBRUIK MET 1 HAND Openen, kantelen en drinken.

MAKKELIJK TE REINIGEN Elke bottle is vlekbestendig en mag in de vaatwasmachine

LES JE DORST na elke wandeling

Gewicht 310 gram

Afmeting 22,9 x 7 cm

Materiaal 18/8 Roestvrij Staal