Thule - Stir 35L - Wandelrugzak maat 35 l, bruin

131,40 109,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Thule - Stir 35L - Wandelrugzak maat 35 l, bruin

De Thule Stir 35L is een gestroomlijnde rugzak, perfect voor wandelen of klimmen. Ontworpen ter ondersteuning bij elk avontuur met een weersbestendige en slijtvaste gecoate nylonstof. Gemakkelijk toegankelijke hoofdcompatiment door de klep met beschermende stormflap. Zorg voor de perfecte pasvorm met het volledig verstelbare achterpaneel, afneembare heupriem en borstriem.
Met de ritssluiting aan de zijkant kunt u snel spullen in het midden en onder in de tas vinden. Berg extra spullen snel op en haal ze er makkelijk terug uit via de zijkant van het voorvak. Houd uw spullen droog bij guur weer met de inbegrepen regenhoes. Makkelijke toegang tot sleutels of snacks in het elastische vak op de schouderriem. Bevestig een ijsbijl of wandelstokken aan speciale bevestigingslussen. Vind gemakkelijk sleutels, een portemonnee of accessoires in het binnenvak van gaas met ritssluiting.
De Thule Stir 35l man uitvoering is leverbaar in 2 kleuren; Obsidian en Wood Thrush.

Maat:
35-l,  L,  Maat-35
Materiaal:
Hoofdmateriaal: polyamid|Materiaalbehandeling: DWR-geïmpregneerd,  Hoofdmateriaal: polyamide|Materiaalbehandeling: DWR-geïmpregneerd,  Nylon
Voorraad: