Knog Bandicoot Hoofdlamp Indigo Blauw

34,95 17,48
2 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Indigo Indigo Blauw

Over Knog Bandicoot Hoofdlamp Indigo Blauw

De Bandicoot hoofdlamp van KNOG is anders dan alle andere hoofdlampen: een gestroomlijnd ontwerp, USB-oplaadbaar, waterdicht en bijzonder lichtgewicht.

De Bandicoot is gemaakt van silicone: LED's, batterij en draagband zijn geïntegreerd tot één ontwerp. Het silicone is mat uitgevoerd, waardoor het niet in je haar blijft hangen. Het grote voordeel: bij flink bewegen blijft deze hoofdlamp op je hoofd zitten.

De 4 verschillende LED's zijn geoptimaliseerd voor elk gebruik: een smalle felle lichtbundel voor verder zicht, een elliptische bundel voor spreidlicht dichterbij, rood licht voor nachtgebruik, de naar beneden gerichte LED's voor lezen. Totaal heb je de keuze uit 5 lichtstanden, Spot (85 lumen), Ambient (35 lumen), Red Night LED (8 lumen), Reading (6 lumen) & Combo (100 lumen). Deze lichtstanden kun je zelf aanpassen door de Bandicoot via de ModeMaker App te in te stellen.

De Bandicoot is USB oplaadbaar zonder dat je hier een kabel voor nodig hebt. Je kunt de Bandicoot direct op een USB poort of lader aansluiten. Doordat de Bandicoot voorzien in van een batterijstatus, weet je precies wanneer je de Bandicoot moet opladen.

Met slechts 60 gram is dit de ideale hoofdlamp voor kamperen, trailrunning, hiken, klimmen, vissen, lezen en eigenlijk voor alle activiteiten waar je wat extra licht kunt gebruiken.


- LED's: De efficiënte Chip on Board (COB) LED's zijn ontworpen om het maximale uit de batterij te halen.
- Batterij: USB oplaadbare Lithium Polymeer
- Gewicht 60 gram
- Lichtsterkte: 100 lumen
- Bereik: tot 40 m
- 100% waterbestendig: De KNOG Bandicoot is IP67 getest en 100% waterbestendig.
- Lichtmodi: 5 lichtstanden, Spot (85 lumen), Ambient (35 lumen), Red Night LED (8 lumen), Reading (6 lumen) & Combo (100 lumen)
- Dimbaar: elke lichtstand kan in 4 stappen gedimt worden
- Brandduur: Spot 2,5 uur / Ambient 5,5 uur / Red Night LED 7 uur / Reading 80 uur / Combo 2 uur
- Laadtijd: 3,5 uur
- Bediening: Wisselen tussen de lichtmodi gaat middels een kort drukken op de grote knop. Voor het dimmen gebruik je de kleiner knop. Langer indrukken (3sec) van de grote en kleine knop activeert de Lock-stand, zo kan je Bandicoot niet per ongeluk aangaan in je bagage.
- Voorzien van handige baterrijstatus, zo weet je precies wanneer je je Bandicoot moet opladen.
- Geïntegreerde USB stekker: Er is geen extra USB kabel nodig voor het opladen, de USB stekker kan direct in een USB poort of lader worden gestopt. De USB stekker is waterbestendig.
- Programmeer je licht: plug de hoofdlamp in je computer, download de KNOG ModeMaker App en stel zelf de verlichtingsniveau's in.
- Slimme optiek: de 4 verschillende LED's zijn geoptimaliseerd voor elk gebruik: smalle felle lichtbundel voor verder zicht, een elliptische bundel voor spreidlicht dichterbij, rood licht voor nachtgebruik, de naar beneden gerichte LED's voor lezen.1