Knog Quokka Run - Hoofdlamp - Lime - Lichtgewicht - 100 Lumen - Waterdicht

29,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Bever


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Lime groen Transparant Transparant; groen

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Knog Quokka Run - Hoofdlamp - Lime - Lichtgewicht - 100 Lumen - Waterdicht

De Quokka Run hoofdlamp van KNOG is anders dan alle andere hoofdlampen: een gestroomlijnd ontwerp, USB-oplaadbaar, waterdicht en bijzonder lichtgewicht. Deze versie voor hardlopers is uitgerust met 2 extra rode LED's in de hoofdband voor extra zichtbaarheid.

De Quokka is gemaakt van silicone: LED's, batterij en draagband zijn geïntegreerd tot één ontwerp. Het silicone is mat uitgevoerd, waardoor het niet in je haar blijft hangen. Het grote voordeel: bij flink bewegen blijft deze hoofdlamp op je hoofd zitten.

De 5 verschillende LED's zijn geoptimaliseerd voor elk gebruik: een smalle felle lichtbundel voor verder zicht, een elliptische bundel voor spreidlicht dichterbij en rood licht voor nachtgebruik. De 2 LED's in de hoofdband maken je ook van achter zichtbaar.Totaal heb je de keuze uit 4 lichtstanden, Spot (75 lumen), Wide (20 lumen), Halo (12 lumen) & Combo (100 lumen).

De Quokka Run is USB oplaadbaar zonder dat je hier een kabel voor nodig hebt. Je kunt de Quokka direct op een USB poort of lader aansluiten.

Met slechts 49 gram is dit de ideale hoofdlamp voor hardlopen, hiken en wandelen en eigenlijk voor alle activiteiten waar je wat extra licht kunt gebruiken.


- LED's: De efficiënte Chip on Board (COB) LED's zijn ontworpen om het maximale uit de batterij te halen.
- Batterij: USB oplaadbare Lithium Polymeer
- Gewicht 49 gram
- Lichtsterkte: 100 lumen
- Bereik: tot 40 m
- Waterbestendig: De KNOG Bandicoot is IP65 getest en waterbestendig.
- Lichtmodi: 4 lichtstanden, Spot (75 lumen), Wide (20 lumen), Halo (12 lumen), ) & Combo (100 lumen)
- Dimbaar: elke lichtstand kan in 4 stappen gedimt worden: fel, medium, zwak & knipperen als je zichtbaar wilt zijn.
- Brandduur: Spot 4 uur / Wide 10 uur / Halo 6,5 uur / Combo 2,5 uur
- Laadtijd: 3,5 uur
- Bediening: De Quokka is voorzien van één knopsbediening: Wisselen tussen de lichtmodi gaat middels 2x snel achter elkaar drukken. Voor het dimmen druk je 1x op de knop. Langer indrukken (3sec) van de knop activeert de Lock-stand, zo kan je Quokka niet per ongeluk aangaan.
- Geïntegreerde USB stekker: Er is geen extra USB kabel nodig voor het opladen, de USB stekker kan direct in een USB poort of lader worden gestopt. De USB stekker is waterbestendig.
- Slimme optiek: de 5 verschillende LED's zijn geoptimaliseerd voor elk gebruik: smalle felle lichtbundel voor verder zicht, een elliptische bundel voor spreidlicht dichterbij,rood licht voor nachtgebruik, 2 rode LED's in de hoofdband voor extra zichtbaarheid.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: