Witte LEDS Grundig LED Hoofdlamp - Spatwaterdicht

21,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte LEDS Grundig LED Hoofdlamp - Spatwaterdicht

Hoofdlamp Extreem krachtige LED Lampen
Deze unieke hoofdlamp is is voorzien van maar liefst 3 felle LED lampen. Hierdoor geeft deze unieke hoofdzaklamp ontzettend veel en goed licht! Zeer krachtige lichtbundel, daarbij is de lamp ook nog eens mechanisch zoom baar. Met behulp van de elastische, verstelbare hoofdband is deze eenvoudig en comfortabel te dragen.
Dankzij de IPX6 standaard is deze hoofdlamp spatwaterdicht wat de hoofdlamp uitermate geschikt maakt outdoor activiteiten, klussen, hobbyen, sleutelen in het donker of voor op de fiets. De hoofdlamp werkt op 4 x AA batterijen. De LED Lampen zijn ontzettend duurzaam en gaan maar liefst 100.000 branduren mee!
*Pas op, niet geschikt voor langdurig gebruik in de regen of onderwater! *Vermijd direct oogcontact met de lichtuitvoer, deze is extreem fel!
Specificaties: Hoge kwaliteit LED lampen - 3 stuks totaal! Voorzien van verschillende modi voor helderheid van licht Maximale lichtopbrengst van Lumen! Ideaal voor klussen, hobby's, outdoor sporten, kamperen Het hoofdlicht kan 90 graden draaien Gemaakt van aluminium IPX6 Waterresistant De hoofdlamp is voorzien van een verstelbare en elastische hoofdband Werkt op 4 x AA batterijen. (niet inbegrepen)

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: