Antraciet-grijze AMANKA Stevige aluminium kampeertafel 120x60x70cm Stevige klaptafel van aluminium klaptafel Aluminium kl...

58,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze AMANKA Stevige aluminium kampeertafel 120x60x70cm Stevige klaptafel van aluminium klaptafel Aluminium kl...

Amanka Aluminium campingtafel, 120 x 60 x 70 cm, stabiel, robuust, solide.

Picknick op het strand, grillen in de tuin, vissen aan zee of zondag op de vlooienmarkt - er is niets wat deze universele tafel niet kan.
Met zijn inklapbare tafelblad wordt van de tafel een lichte koffer – zelfs met draaggreep.

Eettafel voor 4 - 6 personen
Dankzij het klapsysteem heb je in enkele minuten een hele koffietafel uit de koffer getoverd. Als gasten komen, creëer je snel ruimte in de woonkamer en tuin.

Ruimtebesparend: perfect voor kampeerders.
Door zijn kleine verpakkingsformaat neemt de opvouwbare tafel nauwelijks ruimte in. Het opbergwonder is de ideale aanvulling voor je kampeermeubelen.
Ook als je niet op de camping bent, gebruik je hem onderweg als rommelmarkttafel of vistafel. Het hoogwaardige paneel in kofferformaat past in (bijna) elke kofferbak.

MDF-tafelblad - 4 mm dik - antraciet met rand van aluminium
- Frame van aluminium – Ø 25 mm – in zilver.
- Tafel opgebouwd ca. 120 x 60 x 70 cm (l x b x h).
- Ingeklapt ca. 62 x 62 x 7 cm (l x b x h).
- Maximale draaglast: 40 kg.
- Totaal gewicht: 6,5 kg.

Ook als tuintafel of balkontafel, onderhoudsvriendelijk voor binnen en buiten – let er alleen op dat de tafel in de regen blijft staan.

Geniaal eenvoudig systeem.
Leg de koffer op de vloer en klap de plaat uit – het tafelblad toont naar de grond. Aan de onderkant zijn houders voor 4 tafelpoten aangebracht.
Klap het frame uit en steek de poten op het frame. Draai dan de tafel eenvoudig om en beveilig hem met het zijscharnier.

De MDF-plaat is niet weerbestendig - daarom mag de tafel niet in de regen staan. Om schade door binnendringend vocht te voorkomen, bewaar de inklaptafel alstublieft op een droge plaats..

Materiaal:
Metaal
Voorraad: