AMANKA Campingtafel Set - Vouwtafel met 4 Klapstoelen en Draagtas - Picknick Klaptafel Vouwkruk voor Kamperen

60,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over AMANKA Campingtafel Set - Vouwtafel met 4 Klapstoelen en Draagtas - Picknick Klaptafel Vouwkruk voor Kamperen

De praktische campingtafelset van Amanka in trendy camouflagekleur kan overal voor activiteiten buitenshuis worden gebruikt. Bij het kamperen, vissen, kamperen, wandelen, reizen zijn de compacte vouwtafel en 4 robuuste klapkrukken onmisbaar.
Dankzij het compacte verpakkingsformaat en het lage gewicht kan de complete campingset in elke bagage, kofferbak of camper probleemloos worden opgeborgen. De montage en demontage van de klaptafel en de vouwkruk gebeurt zonder gereedschap en kunnen door middel van een eenvoudig vouwsysteem snel worden uitgevoerd.

De opvouwbare tafel en de inklapbare stoelen beschikken over een robuust metalen frame van staal. Het stabiele stalen frame met 4 poten is veilig en garandeert een hoge stabiliteit. De aan de poten bevestigde spanrubbers zorgen voor betere stabiliteit en houden het tafelblad strak.
In het tafelblad zijn twee kleine gaasvakken geïntegreerd, die je dranken, bekers, flessen en kleine drankblikjes veilig houden.
De stofoppervlakken zijn gemaakt van duurzaam, scheurbestendig, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk 600D polyester.

Als je de tafel niet gebruikt, vouw je de kruk ruimtebesparend op en berg je deze in de meegeleverde robuuste transporttas op.