Witte Ducky Dons Donzen Boxkussen - Eendendons Hoofdkussen

39,95
6 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Ducky Dons Donzen Boxkussen - Eendendons Hoofdkussen

Met dit heerlijke Ducky Dons box hoofdkussen geniet jij van een goede, medium stevige ondersteuning en een comfortabele nachtrust. De vorm van het box hoofdkussen is vierkant en heeft hierdoor een ‘natuurlijke’ neksteun. Hierdoor is het kussen speciaal geschikt voor de zijslapers, maar zeker ook voor de rugslapers. Het kussen is gevuld met 15% witte eendendons en 85% eendenveren met een totaal vulgewicht van 1200 gram. Het kussen heeft dankzij deze vulling en de 100% katoenen tijk (hoes), die tevens antihuisstofmijt en antiallergisch is, een goede ventilatie en vochtopname.

Maak je vooral geen zorgen over de afkomst van het dons want alle Ducky Dons kussens zijn gevuld met gecertificeerd diervriendelijk RDS. Zo slaap jij heerlijk comfortabel en nóg lekkerder!

Onderhoud
We adviseren je om het kussen dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de felle zon. Het kussen bij voorkeur laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Je kunt de levensduur van het kussen verlengen door het gebruik van een kussenbeschermer.

Maat:
100-x-200-cm,  200
Materiaal:
Dons,  Eendendons,  Katoen
Voorraad: