Witte Ducky Dons Duvet Doré Platinum Box Hoofdkussen-65% Ganzendons - Zacht

139,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Ducky Dons Duvet Doré Platinum Box Hoofdkussen-65% Ganzendons - Zacht

Met dit Platinum box hoofdkussen van Duvet Doré haal je absoluut een Nederlands kwaliteitsproduct in de slaapkamer! Het kussen is gevuld met 60% wit Mazurisch ganzendons en 40% ganzenveren. Hierdoor geniet je van een zachte mate van ondersteuning. Door het boxmodel met opstaande rand krijgen je hoofd en nek extra ondersteuning. Het kussen bevelen we daarom vooral aan rug- en zijslapers aan. Het hoofdkussen heeft een goede ventilatie en vochtregulatie en een 100% katoenen tijk met een luxe ingeweven streep die tevens antihuisstofmijt en antiallergisch is.

Maak je vooral geen zorgen over de afkomst van het dons want alle Ducky Dons kussens zijn gevuld met gecertificeerd diervriendelijk RDS. Zo slaap jij heerlijk comfortabel en nóg lekkerder!

Onderhoud
We adviseren je om het kussen dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de felle zon. Het kussen bij voorkeur laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Verleng de levensduur van het hoofdkussen door het gebruik van een kussenbeschermer.


Materiaal:
Dons,  Katoen
Voorraad: