Donkergroene FisherPro WildLand Klapstoel – opvouwbare kampeerstoel – ruimtebesparende vouwstoel voor buiten

99,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
donkergroen Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Donkergroene FisherPro WildLand Klapstoel – opvouwbare kampeerstoel – ruimtebesparende vouwstoel voor buiten

De FisherPro WildLand Klapstoel is een lichte opvouwbare campingstoel. ook is deze stoel eenvoudig overal mee naartoe te nemen en heeft maar minimale ruimte nodig tijdens transsport. De FisherPro WildLand klapstoel is de ideale kampeerstoel om mee te nemen op reis in een camper, auto of caravan. Door de handige draagtas is de vouwstoel voor buiten gemakkelijk op te bergen en bespaar je ruimte tijdens transport. De opvouwbare campingstoel is gemaakt sterk en duurzaam polyester en aluminium waardoor de stoel een lange levensduur heeft.
Onderscheidende eigenschappen van de FisherPro WildLand: Eenvoudig mee te nemen De opvouwbare kampeerstoel is van lichtgewicht en is door de handige draagtas eenvoudig mee te nemen. Door het makkelijk opvouwen van de klapstoel voor buiten bespaar je ruimte tijdens transport en heeft u maximale ruimte tijdens gebruik. Hoogwaardige materialen De comfortabele vouwstoel is gemaakt van polyester en aluminium. Deze duurzame materialen zorgen ervoor dat de kampeerstoel een lange levensduur heeft waardoor er extra lang van de stoel genoten kan worden. Fijn in gebruik De FisherPro WildLand kampeerstoel is een comfortabele, ontspannende en compacte loungestoel. De vouwstoel heeft een afneembare en wasbare hoes, hierdoor is de stoel eenvoudig schoon te maken. Productspecificaties:

  • Merk: FisherPro WildLand
  • Materiaal: Polyester en Aluminium
  • Afmeting: D45xB45xH107cm
  • Ingeklapte afmeting: D49xB48xH15cm
  • Gewicht: 3.8kg
  • Kleur: Legergroen
  • Draaggewicht: 150kg
Het merk FisherPro FisherPro is een Nederlandse producent en leverancier van kampeer-, strand-, en visartikelen. FisherPro heeft jarenlange ervaring met het verkopen op online verkoopplatformen en garandeert de beste verkoopprijzen en levertijden. De klantenservice is iedere werkdag bereikbaar voor al uw vragen over bestellingen.
Afmeting stoel: 450x450x470cm
Afmeting verpakking: 48x15x49cm
Gewicht: 3,8 kg

Materiaal:
Polyester
Voorraad: