Donkergroene FisherPro WildLand campingtafel – opvouwbare eettafel – ruimtebesparende kampeertafel voor buiten – geschikt voor 4 personen

199,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
donkergroen Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Donkergroene FisherPro WildLand campingtafel – opvouwbare eettafel – ruimtebesparende kampeertafel voor buiten – geschikt voor 4 personen

De FisherPro WildLand campingtafel is een lichte en opvouwbare kampeertafel. deze tafel is milieuvriendelijk, schimmelbestendig en eenvoudig mee te nemen. De FisherPro WildLand campingtafel is inklapbaar en de ideale kampeertafel voor buiten. Door de handige draagtas is de lichtgewicht campingtafel voor buiten gemakkelijk op te bergen en bespaar je ruimte tijdens transport of reis. De inklapbare kampeertafel is gemaakt van duurzame materialen, zoals aluminium, polypropyleen en nylon. De campingtafel is uniek, stijlvol en behoort bij tot duurzaam buitenmeubilair.
Onderscheidende eigenschappen van de FisherPro WildLand: Eenvoudig mee te nemen De inklapbare campingtafel is van lichtgewicht en is door de handige draagtas eenvoudig mee te nemen. Door het makkelijk opbergen van de tafel voor buiten bespaar je ruimte tijdens transport en heeft u maximale ruimte tijdens het gebruik. Hoogwaardige materialen De handige kampeertafel is gemaakt van duurzame materialen, zoals aluminium, polypropyleen en nylon. Dit zorgt voor een uniek en stijlvol design en verlengt de levensduur van het duurzame buitenmeubilair. Productspecificaties:

  • Merk: FisherPro WildLand
  • Materiaal: aluminium, polypropyleen en nylon
  • Afmeting: 88x88x71.5cm
  • Gewicht: 6kg
  • Kleur: Legergroen
  • Personen: 4
Het merk Aquaparx FisherPro is een Nederlandse producent en leverancier van kampeer-, strand-, en visartikelen. FisherPro heeft jarenlange ervaring met het verkopen op online verkoopplatformen en garandeert de beste verkoopprijzen en levertijden. De klantenservice is iedere werkdag bereikbaar voor al uw vragen over bestellingen.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: