Petromax kachelpijp met uitlaatluchtregelaar voor loki reserveonderdeel x x zwart

24,95 16,22
2 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Petromax kachelpijp met uitlaatluchtregelaar voor loki reserveonderdeel x x zwart

Petromax Loki / Frontier Stove Schoorsteen-deel met beluchterSpecificaties:

  • Doorsnede: 60 mm
  • Lengte: 41 cm
  • Gewicht: 750 gram
Loki / Frontier Stove Schoorsteen-deel met beluchter: Deze losse schoorsteenpijp met beluchter heeft een lengte van 41cm en kan gebruikt worden ter vervanging van de origineel bijgeleverde schoorsteenpijp met beluchter.
BELANGRIJKE VEILIGHEIDS INFORMATIE:
Bushcraftshop draagt geen verantwoordelijkheid voor onjuist of onveilig gebruik van een bij ons aangeschafte houtkachel en/of bijbehorende onderdelen! Wij adviseren de houtkachel en/of bijbehorende onderdelen te gebruiken in combinatie met een daarvoor geschikte brandveilige tent of ander brandbestendig onderkomen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker te beoordelen of de houtkachel op de plaats en het moment van gebruik geen gevaar oplevert voor omgeving, personen, materialen etc. Bushcraftshop is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, welke wordt veroorzaakt door het gebruik van de houtkachel en/of onderdelen.
Tot slot adviseren we de brandende kachel niet onbeheerd te laten, deze te doven voor het slapen gaan en voor vertrek, en deze te plaatsen op een brandveilige ondergrond. Zorg bij gebruik in een afgesloten ruimte dat er een werkende CO-melder (koolmonoxide melder) aanwezig is!
Door dit product aan te schaffen geeft de consument aan accoord te gaan met bovenstaande. Petromax: Petromax is gespecialiseerd in vuur, licht, grillen, outdoor cooking, bushcraft en survival! Kwaliteit en innovatie zijn twee kernwaarden die zij terug laten komen in hun producten. Met innovatieve ideeën proberen zij het gat tussen thuis en buiten koken te verkleinen. Dit doen zij dan ook erg succesvol. Producten met een hoge kwaliteit en mooi design! Petromax omschrijft zichzelf als bedrijf met 3 woorden: Passie, Kwaliteit en Traditie; Passie, hun grote motivatie zijn de ervaringen die klanten met Petromax delen, zij doen dan ook hun uiterste best om te blijven ontwikkelen en bij te dragen aan de ervaringen van de gebruikers. Kwaliteit, ze gebruiken alleen de beste materialen om zo aan hun eigen kwaliteitseisen te voldoen; een goed product is bestendig tegen slijtage, robuust en duurzaam! Traditie, al meer dan 100 jaar bestaat het bedrijf Petromax. Dat betekend enorm veel ervaring!

Maat:
6,  11,  41,  5-cm
Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: