Grijze Merkloos / Sans marque 3 -PACK BAMBOO MUSLIN 75 x 75 cm - Muslin Swaddle - 100% bamboe inbakerdoek

52,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Grijs-Wit Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Merkloos / Sans marque 3 -PACK BAMBOO MUSLIN 75 x 75 cm - Muslin Swaddle - 100% bamboe inbakerdoek

3 -PACK BAMBOO MUSLIN

  • Gemaakt van 100% bamboe
  • Groot vierkant, afmeting 75 cm x 75 cm
  • Gewicht: 0,1 kg
  • Ideaal voor voeren, inbakeren, verschonen, bedekken en schaduwen
  • Verpakking bevat 3 stuks
VOLLEDIGE BESCHRIJVING: Bamboe mousseline-vierkanten zijn een essentieel product voor baby's en kunnen worden gebruikt vanaf de neonatale fase tot de vroege jaren van uw kind. Bamboe mousseline vierkanten zijn zeer duurzaam en bamboe heeft veel natuurlijke eigenschappen die niet voorkomen in andere soorten materialen. Voor het kweken van bamboe zijn geen kunstmest of pesticiden nodig en bij het maken van de stof worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Dit maakt het eindproduct veel zachter en veiliger om op de babyhuid te gebruiken. Het materiaal is zeer ademend en vocht absorberend. Het wordt aanbevolen voor gebruik in zowel warme als koude klimaten. Het zal je baby op warmere dagen afkoelen en in de winter op de juiste temperatuur blijven. Omdat het bamboestof van nature hypoallergeen, geurloos en antibacterieel is, kan het worden gebruikt om de baby in te wikkelen, af te vegen en te bedekken zonder het risico op huiduitslag te veroorzaken. Het zal altijd zacht en veilig zijn voor de huid van je baby. De UV-bestendige eigenschappen van bamboestof maken het een perfect bedekkingsscherm, muskietennet of borstvoedinghoes die je baby zal helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van zonnestralen. Onze mousseline vierkanten zijn gemaakt van 100% bamboe en hebben twee lagen stof. Voor extra zekerheid is de stof gecertificeerd OEKO - TEX ®. WAS & ZORG INSTRUCTIES
  • Wassen in een koude cyclus tot 30° C en natuurlijk drogen. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van de stof kunnen beschadigd raken bij wassen op hogere temperaturen.
  • Gebruik een zacht wasmiddel
  • Niet bleken of in de droger.
  • Strijk (indien nodig) in hitte tot 100° C. Door het gebruik van warmte worden de duurzaamheid en beschermende eigenschappen van de stof geminimaliseerd.

Materiaal:
Bamboe
Voorraad: