Therm-a-Rest - Vesper 45F/7C - Donzen slaapzak maat Fit 170-183 cm - Regular, grijs

289,95 260,96
4 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Grijs/Turkoois Licht grijs Turkoois

Over Therm-a-Rest - Vesper 45F/7C - Donzen slaapzak maat Fit 170-183 cm - Regular, grijs

De Vesper 45F/7C is de lichtste rugzak die we ooit hebben gemaakt voor de warmte die je nodig hebt bij activiteiten in alle weersomstandigheden. Om hem zo licht mogelijk te houden, hebben we hoogwaardig 900-fill-power Nikwax dons met hydrofobe vulling gebruikt, gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard. Hoogwaardige materialen en Therm-a-Rest prestatiekenmerken zoals SynergyLink™ verbindingen, een drukknoopsluiting, omhullende zijpanelen en een geïsoleerde voetenruimte zorgen voor warmte en comfort in de backcountry. In vergelijking met slaapzakken besparen de Vesper Quilts gewicht en pakvolume door gebruik te maken van de warmte van het geïsoleerde slaapmatje. Inclusief opbergtas en compressiezak.

- 900-fill Nikwax Hydrophobic Down™: Absorbeert 90% minder water en droogt 3 keer sneller zonder gebruik van gevaarlijke PFC's.

- Ongeëvenaarde inpakbaarheid: Lichtgewicht materialen en nauwkeurig ontwerp verpakt in een minimalistische compressiezak.

- SynergyLink™ aansluitingen: Integreer het dekbed met een pad voor optimale efficiëntie en comfort; verwijderbaar voor veelzijdigheid.

- Tochtwerend: Luchtschotten aan de zijkant en een kliksluiting bij de nek voorkomen ongewenste tocht.

- Responsible Down Standard gecertificeerd: Een certificering die garandeert dat watervogels in de donsleveringsketen humaan worden behandeld.- Inclusief compressiezak en opbergtas

Maat:
170,  183,  A,  Fit 170-183 cm - Regular
Voorraad: