Marineblauwe Carl Denig Nova Zembla 600 Medium rits links

429,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Marineblauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Marineblauwe Carl Denig Nova Zembla 600 Medium rits links

De Nova Zembla is een compacte lichtgewicht slaapzak met een binnen en buitentijk van waterafstotend en goed ventilerend Toray Ripstop. De slaapzakken zijn gevuld met waterafstotend geïmpregneerd ganzendons, met een opvulvermogen van 820+ CUIN. Het dons wordt verdeeld over 37 compartimenten die door V vormige schotten van elkaar gescheiden worden.
De Nova Zembla serie is zeer geschikt voor tochten waarbij een zo laag mogelijk pakvolume en gewicht van belang zijn. De slaapzakken worden geleverd met een ruime opbergzak, en een waterdichte compressiezak.
De Nova Zembla wordt geleverd in de maten Small, Medium en Large, met de rits aan de linker of rechter kant en met een donsvulgewicht vanaf 250 gram tot 800 gram. Op bestelling kunnen wij modellen leveren met een hoger vulgewicht. De schotten tussen de compartimenten worden overeenkomstig hoger gemaakt.

Slaapzakken van Carl Denig gaan bij normaal gebruik, en droge, goed geventileerde opslag in de ruime opbergzak, makkelijk twintig jaar mee. Op alle Carl Denig slaapzakken geven wij vijf jaar garantie.