Carl Denig Spitsbergen CC Gans XL (Maat - XL, Kleur - Messing)

419,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Carl Denig


Categorieën:
Kleur:
Messing

Over Carl Denig Spitsbergen CC Gans XL (Maat - XL, Kleur - Messing)

Het dekbedmodel Spitsbergen van Carl Denig is een luxe, goed ventilerend dekbed van hoge kwaliteit. Doordat het dekbed ook een rits heeft, die geïsoleerd is met een dons gevoerde tochtstrip, kan je het dekbed ook gebruiken als een comfortabele, goed isolerende en ventilerende slaapzak. Zo verleng je je vaar of kampeer seizoen.
De Spitsbergen is gevuld met vochtbestendig geïmpregneerd eenden of ganzendons met een hoog opvullend vermogen. Dit model is gevuld met ganzendons met een opvulvermogen van 800CUIN. Doordat het dons geimpregneerd is neemt het nóg minder vocht op dan normaal dons. De Spitsbergen is uitstekend geschikt voor luchtvochtige omstandigheden zoals een vaartocht of kamperen in het vroege voorjaar of later in het najaar.
De binnentijk is altijd van zacht aanvoelend Batist geweven katoen, dat vijf keer beter ventileert dan gewoon katoen. De buitentijk is van hetzelfde Batist katoen, of van de uitstekend ventilerende kunststof Toray.
De Spitsbergen is verkrijgbaar in drie maten: normaal (200cm*80cm), XL (220cm*80cm) en XL-wide (220cm*100cm).

Slaapzakken van Carl Denig gaan bij normaal gebruik, en droge, goed geventileerde opslag in de ruime opbergzak, makkelijk twintig jaar mee. Op alle Carl Denig slaapzakken geven wij vijf jaar garantie.