Gouden ESVO telescopische tentstok - 150 cm - 5-delig - aluminium

28,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden ESVO telescopische tentstok - 150 cm - 5-delig - aluminium

De ESVO telescopische tentstokken zijn van een geanodiseerd aluminium in goudkleur. Door de perfecte passing ontstaat een stabiele tentstok. Onze telescoop tentstokken zijn verkrijgbaar in diverse lengtes van 100 cm tot en met 190 cm. De pakmaat 35 tot 55 cm afhankelijk van de totale lengte en het aantal delen, waarbij alle delen keurig in elkaar geschoven worden. De telescoop tentstok wordt afgesloten met 2 doppen.

ESVO tentstokken, de dragende kracht van uw tent.

Tentstokken van ESVO, de dragende kracht van uw tent!
ESVO is NL grootste tentenfabriek. Wij zijn zo ook specialist in tentstokken. Maken en assembleren deze zelf. Van staal tot aluminium. Van telescopisch tot uitschuifbaar. Als wij niet de juiste tentstok voor u hebben, dan houdt het op. Tenzij u tentstokken behoeft in fiberglass ten behoeve van een koepeltent. Die hebben wij niet. ESVO heeft alleen de sterkste stalen en aluminium tentstokken; dikwandig en stormsterk.

Verschillende soorten tentstokken - in staal en aluminium
Tentstokken zijn essentieel voor een stormsterke tent. Een tentframe moet dus robuust en duurzaam zijn. Stalen tentstokken zijn uiteraard het sterkste, maar staal is ook meer gevoelig voor vocht in het algemeen. Onze stalen tentstokken zijn echter geëpoxeerd als anti-roestbehandeling. Klantenervaringen spreken zelfs over 20 jaar en langer probleemloos gebruik.

Alternatieve kwaliteitsuitvoering in tentstokken is aluminium. Geanodiseerde aluminium (telescopische) tentstokken zijn prima inzetbaar voor uw tent, voortent of caravanluifel, mits deze wanddikte hebben van minimaal 1,2mm. Ook koolstofvezels(carbonfiber) worden toegepast in tentstokken.


ESVO assembleert zelf en maakt alle tentstokken
ESVO heeft 47 jaar ervaring met het zelf maken van stalen tentstokken en onze telescopische aluminium stokken hebben een grote faam. Als u onderstaand assortiment aan tentstokken ziet, kijk dan eens naar onze in lengte verstelbare tentstokken.

Tentstokken
Tentstokken vormen het skelet van een tent. Een tentframe moet dus sterk en duurzaam zijn. Toch bestaan er verschillende gewichtsklassen en soorten in tentstokken.
Voor wie het gewicht niet belangrijk is, die maakt zich niet druk om een kilo meer of minder m.b.t. zijn tentframe: in dat geval vormen stalen tentstokken het beste tentframe. Deze tentstokken zijn direct zwaarder en gevoeliger voor vocht dan de onderstaand belichte lichtere tentstokken.
Wanneer de tentstokken niet van roestvrij staal zijn of niet geëpoxeerd zijn, begint de roest al na 1 vakantie zijn corrosieve werking te starten. Daarom zijn er verschillende anti-roestbehandelingen voor een stalen tentframe. Het tentframe kan voorzien worden van een dunne zinklaag of er wordt een soort laklaag van een zinkfosfaatmengsel en een expoxy-polyester coating over te stalen tentstokken heengegoten.

Om het gewicht te beperken worden er continue manieren ontwikkeld om tentstokken lichter te maken zonder dat ze hun goede eigenschappen verliezen.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: