Robens - Tarp 4 X 4 Outback Range - Tarp maat 400 x 400 cm, wit/beige

349,95 297,46
3 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige khaki Wit

Over Robens - Tarp 4 X 4 Outback Range - Tarp maat 400 x 400 cm, wit/beige

De Robens Tarp 4 x 4 Polykatoen is een robuuste en veelzijdige tarp in de afmetingen 400 x 400 centimeter. Doordat deze Robens tarp is voorzien van 16 bevestigingspunten kan deze op verschillende manieren en zeer stabiel worden opgezet.

De Robens Tarp 4 x 4 Polykatoen is gemaakt uit het materiaal HydroTex Polytcotton. Die materiaal bestaat voor 35 procent uit katoen en voor 65 procent uit polyester. Dankzij deze combinatie van materialen is het doek adement wanneer het droog is. Dit zorgt voor een optimaal leefklimaat onder het doek. Wanneer de Robens Tarp 4 x 4 Polykatoen nat is zetten de vezels van het materiaal uit waardoor de tarp waterdicht wordt.

Dankzij de natuurlijke khaki kleur en de licht geboogde randen heeft de Robens Tarp 4 x 4 Polykatoen een klassieke en stijlvolle uitstraling.

Deze Robens tarp kan worden gebruikt als luifel in combinatie met een tent om zo voor extra leefruimte te zorgen. Ook kan de Tarp 4 x 4 Polykatoen van het merk Robens prima als vrijstaande tarp worden opgezet, bijvoorbeeld met behulp van tarpstokken of bomen. Dit maakt deze tarp ideaal voor gebruik op de camping, maar ook in bijvoorbeeld de tuin of in het park.

Dankzij de reflecterende scheerlijnen struikel je ’s nachts niet over een scheerlijn. Ook helpen de reflecterende scheerlijnen je met het vinden van je tarp na een nachtelijke wandeling.

De Robens Tarp 4 x 4 Polykatoen wordt geleverd met een opbergzak, haringen en scheerlijnen. Deze tarp wordt zonder tarpstokken geleverd.

Specificaties:

Afmetingen: 400 x 400 centimeter
Pakmaat: 54 x 18 centimeter
Gewicht: 5.8 kilogram
Aantal bevestigingspunten: 16
Kleur: khaki
Materiaal: HydroTex Polycotton (65 % polyester, 35 % katoen)

Maat:
400
Materiaal:
Bomull,  Hoofdmateriaal: polyester,  Katoen,  Polyester,  Polykatoen
Voorraad: