Naturelkleurige OBSTACLE SHOP Klimtouw Ø40mm - 4 meter - met montagelus

86,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Naturelkleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Naturelkleurige OBSTACLE SHOP Klimtouw Ø40mm - 4 meter - met montagelus

Dit professionele OBSTACLE SHOP klimtouw is een geweldige aanvulling op je Crossfit training. Dit dikke klimtouw verbetert klimtechniek, knijpkracht en is een full body workout. Het klimtouw heeft een dikte van 4 cm en is geschikt voor volwassenen. Voor dames met kleine handen is een klimtouw met een dikte van 3,5cm een betere keuze. Zeer geschikt voor legless climb in je CrossFit box. Dat is touwklimmen zonder je voeten te gebruiken. Op pure handkracht! Het klimtouw is standaard voorzien van een montage lus. Daarmee monteer je het eenvoudig aan bijvoorbeeld een houten balk of stalen buis. De onderzijde is afgewerkt met een sleeve. Het klimtouw is gemaakt van sterk en soepel polyhemp en heeft veel grip. Polyhemp is een synthetische hennep en daarom geschikt voor binnen en buiten. Een kwalitatief en ambachtelijk product van Nederlandse makelij. Lengte bepaling:

  • De lengte van het klimtouw is gerekend vanaf bovenzijde lus tot aan onderzijde touw.
  • Houd rekening met de lengte die nodig is om het touw te bevestigen aan bijvoorbeeld een balk of tak. Als u het touw daaromheen legt dan is het advies om de omtrek te meten. Omdat dit vaak meer lengte neemt dan verwacht.
Specificaties:
  • Verkrijgbaar met een montage lus of montagering in lengtes: 3m - 4m - 5m - 6mtr
  • Verkrijgbaar in touwdikte: 3cm – 3,5cm – 4cm
Toepassing:
  • Touwdikte 3cm - Kinderen en volwassen - Klim en speeltouw voor thuis, je gym of hindernisbaan - Training voor survivalrun, obstaclerun, bootcamp.
  • Touwdikte 3,5cm - Jeugd en volwassenen – Klimtouw voor thuis, je gym of hindernisbaan - Training voor survivalrun, obstaclerun, bootcamp, Gym, Crossfit
  • Touwdikte 4cm – Volwassenen - Klimtouw voor thuis of in je gym - Training voor Crossfit (specifiek legless)

Materiaal:
Hennep
Voorraad: