Grijze Beactiff Artritis handschoenen Anti-Slip (S), artrose reuma compressie handschoen zonder toppen, ook voor tendinitis en carpaal tunnel syndroom, maat S (ook te verkrijgen in M/L/XL)

17,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Maat S Grijs Maat S

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Beactiff Artritis handschoenen Anti-Slip (S), artrose reuma compressie handschoen zonder toppen, ook voor tendinitis en carpaal tunnel syndroom, maat S (ook te verkrijgen in M/L/XL)

Anti-slip Compressie handschoenen, tegen Reuma, Artritis, Tenditis, CTS en Artrose.
NU ook verkrijgbaar in maat XL, naast de vertrouwde maten S, M en L!

Reuma, Artritis en Artrose handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van ademend en zacht katoen, open vingertoppen en anti-slip materiaal. De handschoen dient als compressie handschoen en geeft ondersteuning en warmte waardoor de bloedstroom verbetert. Het verlicht de pijn en stijfheid van de handen! De handschoenen kunnen uiteraard ook gebruikt worden om het koude weer te weren, dankzij de open vingertoppen kunt u namelijk nog wel uw Smartphone etc. bedienen! Dankzij het anti-slip materiaal kunt u alles zonder problemen vasthouden zonder dat het u uit de hand valt!

Verlichting.
De handschoen verlicht de pijn bij Reuma, Artritis, Tenditis, CTS (Carpaal Tunnel Syndroom) en Artrose. Daarnaast vermindert de handschoen de stijfheid in de pols en hand. De handschoen doet dit doormiddel van het verbeteren van de bloedstroom en het geven van ondersteuning, beide door de compressie en warmte van de handschoenen.

Design.
De handschoenen zijn gemaakt van licht, zacht en ademend katoen. Hierdoor wordt u het minst gehinderd in gebruik en zal u met alle gemak uw dagelijkse polsbewegingen kunnen voortzetten. Daarnaast heeft de handschoen open vingertoppen, zodat u het welbekende "fingerspitzengefühl" behoudt!

De Handschoenen zijn beschikbaar in verschillende maten, zie de foto om te bepalen welke maat voor u geschikt is. Ze horen wat strakker te zitten dan gewone handschoenen, voor het beste resultaat.

Wassen van de handschoen kan het beste koud en met de hand, gelieve niet in de droger te drogen.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: