Hatland - UV Fedora hoed voor heren - Rayburn - Olijfgroen - maat L (59CM)

69,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin donkergroen Groen Olijfgroen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hatland - UV Fedora hoed voor heren - Rayburn - Olijfgroen - maat L (59CM)

Hatland is een Nederlands hoedenmerk dat sinds 1992 hoeden, petten en ook handschoenen van hoge kwaliteit maakt. De hoofddeksels van Hatland die je bij UV-Fashions aantreft onderscheiden zich o.a. door maximale UPF50+ bescherming, de details, het draagcomfort, de zorgvuldige maatvoering, het materiaalgebruik en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij UV-Fashions vind je van Hatland een ruim aanbod uv-beschermende (zonne)hoeden, petten en zonnekleppen voor zowel dames als heren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en materialen. De stijlvolle Hatland hoeden en petten draag je buitenshuis om je te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon, ter verkoeling maar natuurlijk ook als stijlvol mode-item. Twee series uit het Hatland die speciale aandacht verdienen:
Hatland Anti-Mosquito: Hoofddeksels uit deze serie zijn insecten werend doordat er een geurloze laag in de stof is aangebracht die muggen, teken en andere insecten weghoudt. Alle hoeden uit deze lijn zijn eveneens uitgerust met een UPF 50+.De insectenwerende laag blijft zeker 50 wasbeurten intact.
Hatland Cooldown: Hoeden en petten uit de Cooldown-lijn zijn uitgerust met een patch. Deze houd je 2 minuten in koud water en knijp de patch voorzichtrig uit. Stop de patch terug in de hoed of pet en je hoofd wordt vijf tot tien uur gekoeld. De Hatland Cooldown-lijn biedt ook UPF 50+ bescherming.

Maat:
L
Materiaal:
Polyester
Voorraad: