Garnier Ambre Solaire Dry Protect Zonnebrandspray SPF 30 Alcoholvrij - Zonnebrand - 200ml

19,49 13,64
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Kleur:
Transparant

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Garnier Ambre Solaire Dry Protect Zonnebrandspray SPF 30 Alcoholvrij - Zonnebrand - 200ml

Met de Garnier Ambre Solaire Dry Mist Zonnebrandspray SPF 30 kan iedereen volop genieten van de zon.

  • Beschermende zonnebrand spray voor een heerlijk droog gevoel bij het insmeren
  • Waterbestendige, hoge bescherming tegen UVA- en UVB-stralen
  • Niet vette formule die het uitdrogen van de huid helpt te voorkomen
  • Trekt snel in, plakt niet en heeft een anti-glans werking
  • Voor optimale bescherming is deze zonbescherming verkrijgbaar in een SPF 30 en SPF 50 variant

Zonbescherming van Garnier Ambre Solaire die je niet op je huid voelt: Dry Protect Mist Zonnebrand Spray SPF 30. Maak het leven nog makkelijker met een zonnebrand die niet vet is, niet plakt en direct een droog gevoel geeft na het insmeren. Dry Protect bevat een gloednieuwe, baanbrekende formule voor geavanceerde zonbescherming met optimale bescherming tegen de zon, in een lichtgewicht formule die je niet voelt zitten op de huid.

Het resultaat
Ambre Solaire Dry Protect vernevelde mist trekt snel in en plakt niet. In tegenstelling tot zonnecrème of zonnemelk laat deze zonnebrandspray geen glans achter en voelt niet vet aan op de huid. Het product is gemakkelijk aan te brengen door de spraydop.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Schudden voor gebruik. Stap 2: Breng vlak voor blootstelling aan de zon een royale laag van Garnier Ambre Solaire Dry Protect Zonnebrandspray aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Stap 3: Breng frequent opnieuw aan om de zonbescherming te behouden, vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen. Stap 4: Gebruik na het zonnen Garnier Ambre Solaire Hydraterende en Verzachtende Aftersun Melk, voor het hydrateren en verzachten van de huid. Advies voor een optimale zonbescherming
  • Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk
  • Gebruik ook zonbescherming wanneer u in de schaduw zit. Ook hier kunnen UV stralen schadelijke effecten hebben
  • Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonbeschermingsproduct wordt gebruikt, omdat het géén 100% bescherming geeft
  • Het dragen van een hoofddeksel, t-shirt en zonnebril wordt sterk aanbevolen
  • Houd baby’s en jonge kinderen uit de directe zon
Ingrediënten
BUTANE , AQUA / WATER , HOMOSALATE , DICAPRYLYL ETHER , OCTOCRYLENE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , DIMETHICONE , STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE , NYLON-12 , METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER , CYCLOHEXASILOXANE , DROMETRIZOLE TRISILOXANE , POLYMETHYLSILSESQUIOXANE , P-ANISIC ACID , TOCOPHEROL , SODIUM CHLORIDE , DODECENE , PHENOXYETHANOL , PEG-8 LAURATE , POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE , POLOXAMER 407 , LIMONENE , BENZYL SALICYLATE , BENZYL ALCOHOL , LINALOOL , ISODODECANE , PROPYLENE CARBONATE , CAPRYLYL GLYCOL , DISTEARDIMONIUM HECTORITE , DISODIUM EDTA , CITRAL , CITRONELLOL , LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE , COUMARIN , PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C163556/2). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).