Garnier UV-WATER BI PHASE SPF30 SPF30 UV Bi-Phase Water-Beschermende Zonbescherming 150ml

12,95
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Garnier UV-WATER BI PHASE SPF30 SPF30 UV Bi-Phase Water-Beschermende Zonbescherming 150ml

Ambre Solaire UV-water:
• Efficiënte bescherming tegen UVA en UVB straling
• Satijnachtige finish
• verrijkt met Aloë Water
• Geen plakkerig gevoel

HET PRODUCT:
De doeltreffendheid van een hoge bescherming in een textuur zo licht & verfrissend als water. Beschermt de huid onmiddellijk tegen UVB en UVA stralen. Revolutionaire textuur zoals water: zachter, lichter en geen plakkerig gevoel. Verrijkt met Aloë Water om de huid te verfrissen en hydrateren voor een zacht en natuurlijk gevoel. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die makkelijk bruint. Dermatologisch getest.

HOE WERKT HET:
De formule is 50% op basis van olie, waarin de zonnefilter zit en 50% op waterbasis, om de huid te verfrissen en hydrateren. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de formule verrijkt met Aloe Vera water.

HOE TE GEBRUIKEN:
Schud krachtig voor gebruik om het product te homogeniseren. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.