NIVEA SUN Hydraterende & Kalmerende Aftersun Lotion - Met Hyaluronzuur en Aloë Vera - 400 ml

12,75
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over NIVEA SUN Hydraterende & Kalmerende Aftersun Lotion - Met Hyaluronzuur en Aloë Vera - 400 ml

NIVEA SUN Hydraterende & Kalmerende Lotion is verkoelt, verfrist en verzacht de huid na blootstelling aan de zon om direct tekenen van een door de zond belaste huid te verlichten. De lichte formule met Bio-Aloë Vera en Hyaluron biedt 48 uur hydratatie en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen. Bovendien helpt de After Sun bij het vermijden van het vervellen van de huid. De niet vette formule trekt snel. Dit product is vrij van mineralen olie en parabenen. Vertrouw op het No.1* merk in zonbescherming. Alle Europese NIVEA Sun formules zijn vrij van octinoxate en oxybenzone, en respecteren daarmee de Hawaïaanse Wet**.

- Directe verlichting van tekenen van een door de zon belaste huid
- Lichte formule met Bio-Aloë Vera en Hyaluron, verzacht de huid en hydrateert 48 uur
- Helpt de vochtbalans van de huid te herstellen en het vervellen van de huid te vermijden
- Plakt niet, niet vettig, trekt snel in

Voordelen:
- Trekt snel in
- Hydraterend
- After sun
BELANGRIJKE GEBRUIKSINSTRUCTIE: Royaal aanbrengen na blootstelling aan de zon en gelijkmatig uitsmeren. Opnieuw aanbrengen wanneer de huid droog aanvoelt. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.
*Gebaseerd op data van Nielsen’s Retailer Measurement Service m.b.t. Nivea marktaandeel in omzet in de categorie Zonbescherming op de NL Food-Drug incl. Drug Closed Group markt, periode MAT (Moving Annual Total) t/m week 40 2019. (Copyright © 2019 Nielsen). **In 2018 goedgekeurd om koralen te beschermen.