Witte Amoy Logan TPU Ultra-Light Frame. Ski/Snowboard Goggle - 100% UVA UVB UVC Bescherming

69,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
flexibel Frame Polyurethaan Thermoplastic Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Amoy Logan TPU Ultra-Light Frame. Ski/Snowboard Goggle - 100% UVA UVB UVC Bescherming

Logan TPU Ultra-Light Frame. Ski/Snowboard Goggle - 100% UVA UVB UVC Bescherming De Amoy Logan met een afneembare DUBBELE layer LENS is een ski/snowboard bril met een shiney rood TPU (Thermoplastic Polyurethaan) frame, daardoor is het gegarandeerd sterk en flexibel en heeft een perfecte pasvorm op u gezicht tevens heeft het een antislip verstelbare elastische band en is lang genoeg om comfortabel te dragen over een helm om te snowboarden of te skiën.

Specificaties:

  • De afneembare DUBBEL layer LENS Blauw True-revo coating heeft 100% anti-UVA 400 (long-wave ultraviolet), UVB (medium-wave ultraviolet) en UVC (short-wave ultraviolet) bescherming is categorie en verminderd hinderlijke schitteringen.
  • PC-DUBBEL layer LENS, Anti-Kras, Anti-Druk, Anti-Shock, anti-UV, stof vacuümcoatings op het oppervlak en een Anti-Fog vacuümcoating aan de binnenkant van de lens. VLT (visible light transmission) van 17% voor extra bescherming tegen de zon en schitteringen.
  • Brede en zachte (anti-allergisch) hypoallergeen gelaatsafdichting aan de binnenkant van het frame (3 lagen) waardoor het zeer comfortabel is om te dragen en 100% winddicht is en geschikt is voor brildragende wintersporters.
  • Het frame heeft ontluchtingspoorten boven in het frame en in de linker en rechterkant van de lens en wordt gebruikt om de hete lucht die uit de gezichtshuid komt af te voeren dit stopt condensatie om een goed visueel effect van het spiegeloppervlak te verzekeren. Dit stopt condensatie aan de binnenkant van de lens.

  • Met de Amoy Logan heb je altijd een helder optisch spherical 170 graden zicht, een subliem comfortabel gevoel tijdens het skiën en bovenal veiligheid op de piste doordat er door het ergonomisch ontwerp er geen metalen onderdelen zijn gebruikt.

    Een Amoy Logan professionele skibril geeft u de ultieme optische bescherming die uw ogen verdienen.

    SEE THE DIFFERENCE

    Reinigen:
    Houd de lens onder lauw of warm water en reinig de bril met wat zeep. Gebruik afwasmiddel of handzeep hiervoor, maar zonder citroentoevoegingen. Droog de bril daarna af met een zachte en schone doek, bij voorkeur een theedoek of een microvezel doekje. Dit voorkomt beschadigingen.